Saturday, June 23, 2018

[CZ] Gulliverovy cesty 2010 Celý Film Online

cz Gulliverovy cesty 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Gulliverovy cesty má skóre 5,3 z 10, na základě 4199 recenzí



V moderním, rodinném a komediálním 3D pojetí klasické pohádky Jonathana Swifta hraje Jack Black (Škola ro(c)ku, King Kong) Lemuela Gullivera, obyčejného chlápka, který třídí poštu v redakci newyorských novin a sní o tom, že z něj bude autor cestopisů. Podfukem se mu podaří přesvědčit editorku Darcy, kterou tajně miluje, aby ho pověřila napsáním článku o Bermudském trojúhelníku. Během výpravy na Bermudy Gulliver ale ztroskotá a dostane se do dosud neobjevené země Liliputánů. Zde je sice nejprve zatčen generálem Edwardem (Chris O’Dowd), ale již brzy se z něj stane všemi obdivovaný a respektovaný obr. Gulliver pomáhá prostému hochovi Horatiovi (Jason Segel) namluvit si princeznu (Emily Blunt) a sám dokáže porazit nepřátelskou armádu Blefusciánů. K tomu přidá několik smyšlených povídaček o tom, jak vymyslel největší vynálezy světa a jak byl ve středu dění těch nejdůležitějších světových událostí a jeho důležitost nabývá vskutku obřích rozměrů..


[CZ] Gulliverovy cesty 2010 Celý Film Online

Gulliverovy cesty

Více informací


Původní název : Gulliverovy cesty
Země : Jižní Korea
Jazyk : běloruština (be)
Délka : 140 minut
Žánr : historický
Scénář : Aryanna Lochlen
Režie : Baheer Wiktor

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sherrie Bozhidara, Afrin Anabela
Produkce : Celsie Vrishin
Hudba : Riley Aydan
Kamera : Daniele Benji
Kostýmy : Rupert Kyte

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. duben 1912
Produkční společnosti : Soyuzmultfilm
Distribuce : Gate Studios
Rozpočet : 62 837 074 USD
Tržby : 96 389 608 USD

Gulliverovy cesty – Wikipedie
Gulliverovy cesty, Jan Otto, Praha 1910–1911, přeložil Zdeněk Franta, vydání obsahuje všechny čtyři díly (Cesta do Liliputu, Cesta do Brodbingnabu, Cesta do Laputy, Balnibarby, Luggnaggu, Glubbdubdribbu a Japanu a Cesta do země Hujhnhnmů), znovu 1925.
Gulliverovy cesty / Gulliver's Travels (2010) | ČSFD.cz
Gulliverovy cesty byly u hodně lidí dost očekávaným filmem a podle hodnocení to vypadá, že jde o zklamání. Já jsem žádný zázrak nečekal a dostal jsem co jsem očekával. Chvílemi jsem se zasmál, herecké obsazení bylo OK (hlavně Emily Blunt byla ve filmu vysloveně krásná) a našla by se tu i myšlenka takže 5/10.
Gulliverovy cesty – rozbor díla k maturitě | Rozbory
cesty trvají 16 let a 7 měsíců . OBSAH: Aby Swift posílil dojem, že se jedná o skutečný a ne o fiktivní cestopis, vložil na úvod dva texty. Prvním z nich je předmluva vydavatele pana Sympsona u příležitosti prvního vydání, v níž představuje autora a charakterizuje své (podle něho nezbytné) úpravy v knize.
Gulliverovy cesty, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Swift: Gulliverovy cesty - MISANTROPOVA ČÍTÁRNA
Je zřejmo, že i v našem hlavním městě je na tisíce Jahuů, kteří se od svých spoluzvířat v zemi Hvajninimů liší jen tím, že jaksi brebentí a nechodí nazí?


České.1080p. Ke shlédnutí.. 480p. Zdarma. Celý Film. Český Dabing. iPhone. MP4. 4k blu ray. Full Movie. DVDrip. Ke Stažení. Cz dabing. Český Film. Česká. iPad. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stáhnout. Film online. Avi. Watch Free. Sleduj Filmy. 720p. Ulozto. Stream. BDrip. Hd. Download