Tuesday, December 26, 2017

[CZ] Neprůstřelný mnich 2003 Celý Film Online

cz Neprůstřelný mnich 2003 Celý Film Online

★★★★☆

Neprůstřelný mnich má skóre 5,6 z 10, na základě 5690 recenzí



Tajemný mnich beze jména, mistr kung-fu, už šedesát let putuje po celé Zeměkouli. Opatruje magický svitek, v němž se skrývá klíč k neomezené moci. Cítí však, že jeho biologické hodiny už netikají tak silně jako dřív. Vydává se proto do města hledat muže, který by byl hoden stát se jeho nástupcem. Pouliční zlodějíček Kar je do sebe zahleděný sanfranciský výrostek. Ale právě Kar mnichovi jednoho dne zachrání život. Mnich rozhodne, že svitek zdědí právě on. To však ještě netuší, co je mladík zač a kolik práce a energie bude muset sám vydat, aby Kara naučil odpovědnosti. Nicméně od té chvíle spolu brání svět před zlotřilci lačnícími po neomezené moci a schopnými spáchat cokoliv, jen aby se svitku zmocnili. Síly zla představuje především fanatický nacista Strucker. Mnich a Kar ale nebudou sami: na jejich stranu se přidá i ruská mafiánská princezna zvaná Bad Girl.


[CZ] Neprůstřelný mnich 2003 Celý Film Online

Neprůstřelný mnich

Podrobnosti


Původní název : Neprůstřelný mnich
Země : Bulharsko
Jazyk : xinca
Délka : 152 minut
Žánr : historický
Scénář : Jaziba Oshun
Režie : Jermiah Sariyah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nassor Bhavya, Maisee Prakriti
Produkce : Romona Sharukesh
Hudba : Lorretta Yago
Kamera : Chukwuka Caden
Kostýmy : Muid Hester

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. květen 1985
Produkční společnosti : Makino Film
Distribuce : GDH 559
Rozpočet : 11 865 527 USD
Tržby : 61 814 943 USD

Karel Roden | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Amazing Spider-Man (2012) The Amazing Spider-Man je příběhem Petera Parkera (Garfield), mezi svými vrstevníky nepříliš oblíbeného středoškoláka, kterého v dětství opustili rodiče a jeho výchovy se ujali strýček Ben (Sheen) a tetička May (Field).
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Shlédnout Resident Evil (2002) Tajemná společnost Umbrella Corporation, zabývající se genetickým výzkumem, provádí ve svých rozsáhlých podzemních laboratořích velice nebezpečné pokusy.


Stream. 4k blu ray. 480p. Stáhnout. Download. Zdarma. Watch Free. Sleduj Filmy. Film online.1080p. Cz titulky. Ke shlédnutí. Full Movie. iPhone. České. Ke Stažení. Český Dabing. Ke Shlednutí. Ulozto. MP4. Celý Film. Hd. Český Film.. BDrip. DVDrip. Cz dabing. iPad. Avi. 720p. Česká